Σπάσε τον κύκλο της βίας | 10 Φεβ. 2019

///Σπάσε τον κύκλο της βίας | 10 Φεβ. 2019

Σπάσε τον κύκλο της βίας | 10 Φεβ. 2019

Σπάσε τον κύκλο της βίας!
Δεν είσαι μόνη! Δεν είσαι η μόνη!

Την Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 πραγματοποιήθηκε στο Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο Μυκόνου η ενημερωτική εκδήλωση με θέμα  “Σπάσε τον κύκλο της βίας”. Την εκδήλωση διοργάνωσαν ο Πολιτιστικός Λαογραφικός Σύλλογος Γυναικών Μυκόνου και ο Σύλλογος Γυναικών “Ανωμερίτισσες” υπό την αιγίδα της Ομοσπονδίας Συλλόγων Γυναικών  “Οι κόρες των Κυκλάδων”  (“Ο.Σ.Υ.Γ.Υ.”). Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης κ. Στ. Μπρίγγος, ο Δήμαρχος Μυκόνου κ.Κων/νος Κουκάς, εκπρόσωποι της Εκκλησίας, της τοπικής αυτοδιοίκησης, των πολιτιστικών φορέων, των αθλητικών σωματείων, καθώς και φίλοι των συλλόγων.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου Γυναικών Μυκόνου κ.Αννα Αθυμαριτη απηύθυνε χαιρετισμό σε όλους τους παρευρισκόμενους κι ευχαρίστησε τον Δήμο Μυκόνου, το Γρυπάρειο Πολιτιστικό Κέντρο για τη δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας Θεάτρων, καθώς και τους χορηγούς. Στην ομιλία της επεσήμανε ότι το θέμα της βίας είναι μεγάλο και έχει πολλα πεδία συζήτησης.Τα θύματα μπορεί να είναι όλα τα φύλα, όλες οι ηλικίες, ακόμα παιδιά και γέροντες.

Ομιλητές της εκδήλωσης ήταν ο κ.Μανικας Αλεξανδρος Υποδιοικητης του Α.Τ Μυκόνου, η κ. Ροζίνα Παλαιολογου Ψυχολόγος Γνωσιακής συμπεριφοριστικής θεραπείας και Ιδρυτικό μέλος της Εταιρείας Ψυχικής Υγείας της Γυναίκας, καθώς και η κ. Βασιλική Ξηρού Ψυχολόγος του ΚΕΘΙ.

Στο τέλος ακολούθησε διαλογική συζήτηση με τους ομιλητές και τους παρευρεθέντες.

Σπάσε τον κύκλο της βίας

By |2019-02-27T13:25:08+00:00February 1st, 2019|Για τη Γυναίκα, ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment